Еднокреветна со поглед на планина

Еднокреветна со поглед на планина

From: $0.0 Night

Еднокреветна со поглед на планина: 1500 денари

Секоја соба поседува

  • Бања со туш кабина и фен
  • Мини бар
  • Интернет
  • Дигитална телевизија
  • Телефон

Pricing plans

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
$0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0 $0.0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еднокреветна со поглед на планина”