Сместување

СМЕСТУВАЊЕ

Хотелот Аура се наоѓа во непосредна близина на градот Охрид, на самиот брег на Охридското Езеро. Опкружен е со сопствен парк со прекрасно зеленило, дрвја чии сенки нудат мир и спокојство.

Чуствувајте се опуштено на отврената ресторанска тераса сос поглед кон езерото, која е идеално место за Вашето кафе, оброк или утринско / попладневно уживање.

Ви нудиме удобно сместување и врвни специјалитети кои нема да Ве остават рамнодушни.

ЦЕНИ

Двокреветна со поглед кон езеро

од 1530 денари(25 евра)

Двокреветна со поглед кон планина

од 1410 денари(23 евра)

Еднокреветна со поглед на езеро

1990 денари(32,5 евра)

Еднокреветна со поглед на планина

1830 денари(30 евра)

Апартман

4640 денари (76 евра)

Ресторан со капацитет од 180 гости

Сопствена плажа со лежалки

Летна тераса со капацитет од 120 гости

Бар на плажа

Семинарска сала

Сопствен паркинг

Фитнес просторија

Room service / Laundry service