Услуги

РЕСТОРАН

Во непосредна близина на градот, а сепак притаен меѓу Галичица и Охридското езеро, како да ги спојува планината и крајбрежјето, опкружен со сопствен парк од прекрасно зеленило и дрвја, чии сенки нудат мир и спокојство, хотелот „Аура“ го нуди едно од најнезаборавните опуштања со утринско кафе или со романтична вечера.

Доживувањата остануваат врежани таму каде се чуваат само најубавите моменти кои се прераскажуваат  како дел од животните приказни.

Нашиот ресторан располага со богато мени и капацитет од 180 места, а прекрасната ресторанска тераса со поглед на езеро располага со 120 седишта.

КОНФЕРЕНЦИСКА

Конференциска сала опремена за семинари и работилници со капацитет од 35-50 луѓе, зависно од распоредот на места.

ТЕРЕТАНА